01-2012 | Opening Son Sport
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe sportschool van Son Sport. Zaterdag 21 januari en zondag 22 januari jl. was de officiŽle opening voor alle leden en genodigden. Een oogverblindend resultaat met uiteraard de bekende bijzondere gastvrijheid Arjen en Danny van de Brand, de eigenaren van Son Sport.
Met bijzonder veel oog voor detail in het volledige ontwerp heeft de architect ir. Reina Bos van AAAL (www.AAAL.nl) zorg gedragen voor een functionele indeling van de sportschool waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen en bijzonder design. Hierdoor zijn er prettige, leefbare ruimtes gecreŽerd voor optimaal sportplezier. Elke ruimte is voorzien gekleurde sfeerverlichting waarbij de entree/ontvangstruimte en de kleedkamers er zeker uitspringen.
Berkers Vloerenbedrijf (www.BerkersVloeren.nl) heeft voor dit project de cementdekvloeren gerealiseerd waarna deze zijn bekleed met speciale sportvloeren. Begane grond zijn de cementdekvloeren met vloerverwarming en op de verdiepingen (waaronder de spinning en fitness zalen nu zijn) zijn er hechtende cementdekvloeren gesmeerd.
Terug

Offerte aanvragen

Berkers Vloeren

Nieuwsbrief ontvangen

Film

NieuwsFacebook Twitter


01-2012 | Opening Son Sport
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe sportschool van Son Sport. Zaterdag...
Lees meer

06-2011 | In het nieuws met gepleisterde cementdekvloer
1001 woonideeŽn heeft een uitgebreide rapportage van de toegepaste gepleisterde cementdekvloer...
Lees meer

04-2011 | Virtuele showroom
U wilt of gaat (ver)bouwen, maar heeft nog onvoldoende inzicht in de keuze van de verschillende afbouwmaterialen. Neem dan een kijkje in de virtuele showroom op de website van...
Lees meer

>> meer nieuws <<
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON
Email: info@berkersvloeren.nl
Tel: 0031 (0) 499 - 47 61 99
Links
Zandcement vloer
Cement dekvloer
Cementvloer
Egaliseren vloer
Gietvloer
   Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap