Betonvloer storten en afwerkenMet behulp van een betonpomp, variŽrend in lengte van circa 20 m1 tot circa 50 m1 met eventueel verlenging door middel van buizen, wordt de beton op de juiste locatie gebracht. Uiteraard is ook mogelijk om de betonvloer te realiseren met vloeistofdichte beton, welke door de betoncentrale wordt aangeleverd op locatie. De minimale sterkteklasse voor vloeistofdichte betonmortel bedraagt C 20/25. Bij aanvang van de werkzaamheden wordt de betonmortel door de vloerenleggers vakkundig verspreid, verdicht door middel van trilnaalden en verder afgewerkt met een rei of spaan. De betonvloer is dan na geschikt voor verdere afwerking, zoals het aanbrengen van de cementdekvloer of andere vloerafwerking.

Betonvloer storten Indien de betonvloer als eindafwerking dient wordt de betonvloer bij verder bewerkt tijdens de verhardingfase door middel van het machinaal vlinderen van de betonvloer. Een afgewerkte betonvloer wordt een monolithisch afgewerkte betonvloer genoemd.


Offerte aanvragen

Berkers Vloeren

Nieuwsbrief ontvangen

Film

NieuwsFacebook Twitter


01-2012 | Opening Son Sport
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe sportschool van Son Sport. Zaterdag...
Lees meer

06-2011 | In het nieuws met gepleisterde cementdekvloer
1001 woonideeŽn heeft een uitgebreide rapportage van de toegepaste gepleisterde cementdekvloer...
Lees meer

04-2011 | Virtuele showroom
U wilt of gaat (ver)bouwen, maar heeft nog onvoldoende inzicht in de keuze van de verschillende afbouwmaterialen. Neem dan een kijkje in de virtuele showroom op de website van...
Lees meer

>> meer nieuws <<
Berkers Vloerenbedrijf
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON
Email: info@berkersvloeren.nl
Tel: 0031 (0) 499 - 47 61 99
Links
Zandcement vloer
Cement dekvloer
Cementvloer
Egaliseren vloer
Gietvloer
   Copyright © 2017 Berkers Vloeren | sitemap